Fornøyde kunder!

 

Ta gjerne kontakt med noen av disse kundene om du vil sjekke våre referanser:

Buktafestivalen
Vi har vært totalleverandør av IT til Bukta siden 2005!

"Diode hjelper Bukta med alt vi ikke kan om data og internett. Uten Diode ville vi neppe hatt server med felles tilgang, kalenderfunksjoner knyttet opp mot alle pc`er og mobiler, og vi ville neppe brukt så lite tid på å få alt av it-utstyr til å fungere… I tillegg sørger de for at både publikum, artister, press og vi som organiserer Bukta – har internett under selve festivalen.

Vi liker Diode!"

- Robert Dyrnes Festivalsjef

 

Perspektivet Museum
Det kuleste museet i Tromsø med fantastiske utstillinger. Perspektivet har vært med oss fra den spede begynnelse og vi er stolt over å ha dem som kunde!

"Vi har valgt DIODE som vår IT-leverandør fordi de er faglige dyktige, gode på kommunikasjon, oppdaterte i markedet, fleksible, setter kundens behov først og alltid leverer etter avtale. Også er de jo ganske hyggelige å jobbe med også. "

- Elisabeth Knudsen Administrativ Leder

 

Økonett AS
Økonett håndterer fordringsadministrasjon for sine kunder og har flere tusen transaksjoner daglig. Håndtering av over en milliard i klientmidler krever strenge oppetids- og backuprutiner. Vi setter pris på tilliten vi får ved å drifte IT-systemene hos Økonett!

 

AS Nord-Klima
Er en av Nord-norges største ventilasjonsentreprenører og har utstrakt virksomhet over hele landet. Nord-Klima er en innovativ bedrift med store krav til teknologisk spisskompetanse og utvikling av sine egne internsystemer. Dette stiller større faglige krav til oss som rådgiver og leverandør. Nord-Klima er en spennende kunde å jobbe med for oss!