Nyheter fra Diode

Ledige stillinger hos Diode

Vi søker nye selgere og IT-konsulenter. Er du den som vil være med oss på reisen?

Diode vokser videre sammen med Mimir Bidco

Tidligere i år bestemt gründeren Emil Rakoczy for å selge bedriften og la selskapet vokse seg videre på laget til Mimir Bidco AS.

Nå får du 5G i Tromsø

Telia Norge har nå skrudd på sine første basestasjoner med 5G i Tromsø.

Hva hjelper det med planer mot dataangrep?

Hvilke verdier ligger til grunn når man legger bedriftens It-strategi? Er det med overvekt på de økonomiske aspektene eller bør man også vektlegge verdien din data har?

Velkommen til våre nyansatte

I januar har vi styrket gruppen med hele tre nye ansatte. Denne gangen har vi styrket staben på flere områder. Med to innen økonomifaget og en jurist, styrker vi vår posisjon innen rådgiving og kvalitetsarbeid.

KAMPANJE: Flytt ditt regnskap til skyen

Vurderer dere å flytte regnskapet ut til skyen? Xledger er et helnorsk regnskapssystem i skyen. Med Xledger blir det slutt på dyre vedlikeholdslisenser, hosting og avansert IT-infrastruktur. Xledger får du rett i nettleseren - der du er.

Bidra til smittesporingen

På nytt blomstrer smitten opp igjen og det er nå anbefalt med hjemmekontor. De som jobber fra kontoret vil fortsatt få besøk av kunder og samarbeidspartnere, og det anbefales at alle besøk registreres. Dette har vi laget et løsning for som allerede er tatt i bruk av mange av våre kunder.

Frokostwebinar "hvilken verdi har din data?"

Alle saker har flere sider, også IT-sikkerhet. Vi tyvstarter Nasjonal Sikkerhetsmåned med det vi mener er årets beste sikkerhets-,frokostwebinar. Vi er svært stolte over å presentere vårt frokostwebinar med foredragsholdere fra blant annet Norwegian Air Shuttle ASA og Norsk Hydro ASA.

Chat med oss på diode.no

Nå kan du kontakte oss på chat, rett fra diode.no.  Ønsker du raske svar på enkle spørsmål, så kan du nå snakke med oss direkte på vår nettside.

Office 365 blir til Microsoft 365

Den 21. april endret Microsoft navn på sine Office 365 pakker. Endringen medfører ingen økte kostnader, bare økte fordeler.

SentinelOne gjør plattformen gratis

Med internett så ble datavirus et problem alle kjente til. Det er mange år siden utviklingen gikk så sakte at det å bruke tradisjonell antivirus med signaturdatabase som ble oppdatert regelmessig. De nye virusene oppfører seg mer og mer som virkelige virus. De muterer og endrer seg hele tiden.

Jobb trygt og effektivt hjemmefra

Hjemmekontor er det ikke samme som å være på jobb. Mye av den uformelle praten ved kaffemaskinen eller lunsjbordet forsvant over natten for tusenvis av ansatte. I tillegg er det mange andre forstyrrende elementer ved et hjemmekontor som ikke er på arbeidsplassen. Her får du våre tips.

ET NYTT ÅR, ET NYTT TIÅR.

Et nytt år, et nytt tiår. Vi i Diode har hatt en enorm utvikling de siste ti årene og vi gleder oss til å ta fatt på de ti neste.

IOT FORUM 2020

Hvordan kan du bruke IoT (Internet of Things) til å øke din konkurransekraft?

TORNADOUKA 2019

Som tidligere år vil vi ha mange gode tilbud, aktiviteter og spennende ting på gang.

NASJONAL SIKKERHETSMÅNED

Temaet for 2019 er ny teknologi og nettvett. Dette er den samme kampanjen som er koordinert i hele Europa av ENISA.