Buktafestivalen 2019

Buktafestivalen 2019

 16. juli - Lets make it rock

  • Foto: Daniel Andre Joakimsen
  • Foto: Eirik Hofsøy
  • Foto: Eirik Hofsøy
  • Foto: Eirik Hofsøy
  • Foto: Eirik Hofsøy

Med utsikter mot kanskje tidenes Buktavær og varmegrader over 20-tallet gjør vi i Diode oss klar til festival. Sammen med Fortinet og Global Connect (tidl. Broadnet) har vi nå fått på plass infrastrukturen en rockefestival verdig. For det er nemlig ikke bare musikken og festivalen som rocker på denne festivalen. For oss som jobber med IT er det en ekstra boost å kunne gire opp med det råeste av det råe innen nettverk til festivalen. Dette sikrer at mediene får oppdatert sakene sine raskt. Overvåkningen fungerer. Folk for betalt kjapt og mye mer. IT rocks.

Ser du kjentfolk eller deg selv?

11. juli - Nettverket etableres

PNG-bilde 2019-07-11 20_51_56

Det nærmer seg årets Buktafestival og vi er i full gang med å etablere nettverket som brukes under festivalen. Selv om det er vi i  Diode AS som er partner med Buktafestivalen så spiller vi på lag med våre gode leverandører for å få dette til å rocke. GlobalConnect (tidl. Broadnet) og Exclusive Networks Norway / Fortinet er nøkkelspillere i dette arbeidet.

Telegrafbukta og Tromsø bader i sol om dagen. Nydelige arbeidsdager for gutta i felten.

FUN FACTS

  • Fiberhastigheten som leveres er opp til 1000 mbps!
  • Bare brannveggen har en listepris på over 850.000 kr + mva!
  • Vi jobber omtrent 100 timer med festivalen hvert år. Gratis!

19. Juni - Vinner av helgepass

Under vår sommerlunsj og hacking lab som vi arrangerte 19. juni, trakk vi ut en heldig vinner som vant ett helgepass til årets festival. Se hvem som vant under! Gratulerer! 

30. mai - Vi planlegger Bukta

Buktafestivalen arbeidsmøte

Arbeidet med å planlegge Buktafestivalen starter ca 2 måneder før festivalstart. Vi har mange år vært med å arrangert festivalen og vet derfor hva som kreves. Vi fører en nøye logg over hva vi har gjort og erfart årene før slik at vi stadig kan forbedre oss.

Her er to av våre teknikere i gang med å planlegge årets trådløse nettverk i Telegrafbukta. Sammen med Fortinet og Exclusive Networks Norway sørger vi for at Buktafestivalen har et like rått nettverket som The Gathering på Hamar. Global Connect (tidl. Broadnet) har i mange år sørget for at fiberkapasiteten er på topp.

Partnere

exclusive og fortinet
Global Connect