ET NYTT ÅR, ET NYTT TIÅR.

05/01/2020

Et nytt år, et nytt tiår. Vi i Diode har hatt en enorm utvikling de siste ti årene og vi gleder oss til å ta fatt på de ti neste.

Diode skal være en totalleverandør for våre kunder og sammen med vår IT bidrar vi til vekst.

Dette forplikter. Skal vi være det foretrukne valget til våre kunder så må vi alltid jobbe hardt og målrettet. Konkurransen er knallhard. Heldigvis ser vi en endring fra et ensidig fokus på pris til et økt fokus på kvalitet på det som leveres. Vi skal være en rådgiver i møter med våre kunder. Våre råd og innspill skal skape vekst for de vi snakker med.

IoT eller Internet of Things har vært mye omtalt de siste årene. Foreløpig har kanskje den største veksten vært i privatmarkedet. Styring av lys, gardiner og ventilasjon er noe som går igjen og som mange kjenner. I større byer og i flere bedrifter ser vi nå at IoT kommer sterkere og sterkere inn i det daglige arbeidet. Dette er en naturlig del i en verden som blir mer og mer sammenkoblet.

I 2018 inngikk vi et strategisk partnerskap med Telia. Dette fordi at vi ser at “connectivity” og mobile enheter blir enda viktigere i årene fremover. I telecombransjen skjer det en egen revolusjon, noe 5G nettet representerer.

Derfor har vi tatt ansvar og starter året med IoT Forum 2020, Digital endring drevet av Internet of Things. Sammen med gode partnere, blant annet Telia og Microsoft, kan vi tilby et forum her i Tromsø hvor de som er helt fremst i utviklingen kommer for å dele sin kunnskap og erfaring.

 

HVA VIL DU FÅ PÅ IOT FORUM 2020?

Med mål om å være en foretrukket IT-leverandør så arrangerer vi både en teknisk workshop og foredrag med spennende og gode foredragsholdere for at din bedrift skal lære mer om kapasitetene i IoT. Hva finnes i dag og hva kommer? I tillegg skal vi se på konkrete eksempeler av IoT i bedrifter her i vårt nærområde. Det å ta i bruk IoT er ikke dyrt, det er ikke vanskelig og fordelene er enorme.

Alle bedrifter, innen alle segmenter, vil oppleve at det på et eller annet tidspunkt kommer en «game changer» i deres bransje. Delta på IoT Forum 2020, så kan det være din bedrift som gjør denne endringen. Vi legger til rette for at din bedrift vil få de nødvendige verktøyene til å lykkes med dette.

Ikke alt som skjer i 2020 omhandler IoT. Selvfølgelig vil vi fortsatt være en sikkerhetsleverandør som sørger for at data er trygt lagret og beskyttet. Vi skal bistå våre kunder med de daglige utfordringene, med rådgivning, ny hardware og vi skal selvfølgelig være lett tilgjengelig på telefon og epost. Du skal få alt dette, men også mye mer.

Vi i Diode har ambisjoner. Det er derfor du skal velge oss. Vi vil alltid jakte på det beste for våre kunder. Velkommen 2020, vi er klare.