Vi gir deg tryggere IT-hverdag

Vi gir deg tryggere IT-hverdag

Daglig forvalter vi data og IT-systemer for enorme verdier. Selv om vår overordnede sikkerhet er på topp, så kan et brudd isolert hos en enkelt kunde ramme hardt. Et godt eksempel på hvor kostbart det kan være er det danske rederiet Maersk som har anslått at de har tapt mellom 1,6 og 2,1 milliarder kroner på dataangrepet de ble utsatt for i andrekvartal 2017 (e24.no).

La det ikke herske noen tvil, dette var ikke et avansert innbrudd, men en ansatt som åpnet et vilkårlig e-post med ransomware i kombinasjon med gammel og utdatert infrastruktur.

Vi jobber systematisk og utrettelig for alltid å være i forkant slik at dine data er trygge.

I disse dager og frem mot jul 2017 vil vi flytte alle våre kunder over på et nytt og forbedret spamfilter. I tillegg ruller vi ut en ny og oppgradert sikkerhetspakke der vi tilbyr den eneste kjente programvaren som håndterer ransomware-angrep!

SPAMFILTER

Søppelpost er ikke bare irriterende. Det er også et stort globalt sikkerhetsproblem.
Angrepene over epost har blitt mer og mer sofistikert og er ofte målrettede og direkte. Det kan for eksempel være phishing, der informasjon er målet, eller eksempelvis kryptovirus som er direkte skadelig, «kidnapper» data og krever løsepenger for filene dine.

Vi har nå valgt en ny SPAMfilter leverandør som gir;
• Forbedret håndtering av norsk-språklig e-post
• Beskyttelse mot spam, virus, phishing, spoofing og ransomware
• Ingen forsinkelse på interne eposter og godkjente adresser
• 90 dagers spam og virus karantene
• 90 dagers e-post logg
• 14 dagers e-post backup
• Plattformuavhengig
• Redundante svenske og danske datasentre

I tillegg har vi også valgt å legge til funksjoner som beskytter brukeren mot å klikke på lenker som fører til skadelige nettsider. For eksempel phising, krypteringsvirus eller annet skadelig innhold.

OPPGRADERT SIKKERHETSPAKKE

Et godt spamfilter er bare en del av mange sikkerhetstiltak. Vi tilbyr i tillegg våre kunder kanskje markedets beste sikkerhetspakke. Og nå har den blitt enda bedre.
Vår sikkerhetspakke holder ditt operativsystem og alle programmer oppdaterte, overvåker din hardware og har avansert virus og sikkerhetsbeskyttelse. Vi legger nå til en ny og revolusjonerende ransomwarebeskyttelse med SMS overvåkning til driftssenteret ved utløste angrep.
Det som gjør dette ekstra gledelig er at den også klarer å ta alle typer løsepengevirus som vi har testet. Leverandøren av denne programvaren er så sikker på sin egen teknologi at vi kan tilby garanti mot kryptovirus/malware dersom kundene ønsker kjøpe denne tilleggstjenesten.
Dette er banebrytene med tanke på de angrep verden har blitt utsatt for siste året (nrk.no). Vi kan som en av få i Norden som nå tilbyr denne revolusjonerende beskyttelsen.

KOntakt meg om dette