Ikke mist data – ta IT-sikkerhet på alvor

Ikke mist data – ta IT-sikkerhet på alvor

Vi vet at IT-sikkerhet er noe man ikke skal ta lett på. Fortsatt ser vi at mange tar for lett på de verdiene som ligger i egen data og at mange tenker "dette går bra, det skjer ikke meg".

Vi i Diode AS opptatt av at dine data skal være trygge og beskyttet. Derfor har vi en rekke produkter og tjenester som hjelper deg med dette.

NETTVERKSANALYSE

Selv om du har gjort alt rett med tanke på regler på brannveggen, intern policy og antivirus så kan du fortsatt ha ulike sårbarheter i ditt nettverk. Kanskje har du allerede en skjult åpning som gjør at noen tapper deg for informasjon uten at du merker det.

Vi tilbyr i samarbeid med Fortinet en nettverksanalyse av ditt nettverk. I hele 14 dager setter vi inn en boks fra oss hos deg. Denne overvåker nettverket ditt og ser om det er noe mistenkelig som skjer. Etter 14 dager overvåkning vil du få en rapport som gir en god oversikt over ditt nettverk. Skulle du trenge bistand for å rette opp eventuelle svakheter så er vi klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss for pris. 

 

Sikkerhetspakke med kryptobeskyttelse

Kryptovirus har siste årene gjort store angrep og skadet for ufattelige mye verdier. Diode AS er en av få IT-leverandører på markedet som kan tilby dette. Hos oss får du vår egen Diode Sikkerhetspakke som gir en utrolig god grunnmur for et trygt IT miljø. Vår sikkerhetspakke gir deg:

  • Muligheten for utrulling av oppdateringer
  • Antivirus / kryptovirusbeskyttelse (se video under)
  • Fjernstyring
  • Inventory & Asset management

 

Diode Sikkerhetspakke til Kun 199,00 kr +mva / måned

Nettverkspakke  (Tilbud mars 2018)

FB_Fortinet_Nettverk

Gode IT-løsninger starter med et godt nettverk. For å kunne få ut det beste av dine skytjenester så må du ha et nettverk som er effektivt, holder høy kvalitet og som er til å stole på. Vi har i mars 2018 en svært gunstig pakkeløsning for våre små og mellomstore bedrifter.

I vår pakke kan vi tilby 1 brannvegg (Fortigate 60E), 1 24 porters PoE switch og 1 aksesspunkt (FortiAP 221E).

 Kun 769 kr +MVA (OVER 36 MÅNEDER)

overvåkning (tILBUD mARS 2018)

CCTV_v2

Mange har store fysiske verdier, men har ingen form  for overvåkning. Vi vet at når tyveriet er først gjort er det ofte vanskelig å finne både gjerningspersonen og tyvgodset. Med en god overvåkningsløsning fra oss så kan du sikre gode bevis og forhåpentligvis også forhindre innbrudd hos deg. Mange forsikringsselskap belønner også sine kunder som har overvåkning ved å gi lavere premie.

I mars 2018 har vi en svært god pris på en komplett overvåkningspakke. I denne pakken finner du recorder, IP kamera og switch.

 

 Kun 739 kr +mva (uten switch,  over 36 måneder)
 Kun 890 kr +mva (med switch, over 36 måneder)