IOT FORUM 2020

19/12/2019

Hvordan kan du bruke IoT (Internet of Things) til å øke din konkurransekraft?

Uke 6, 2020 - arrangerer vi IoT Forum 2020. Sammen med Microsoft og Telia skal vi vise hvordan du kan bruke big data og IoT  (Internet of things) til å øke bedriftens konkurransefortrinn, lønnsomhet og inntjening.

04. februar: Teknisk workshop
05. februar: Seminar

04. FEBRUAR | WORKSHOP

Sammen med Telia og Microsoft vil vi snart presentere et spennende program for vår workshop. Her kan du få hands-on informasjon og kunnskap fra kanskje de beste i Norden innen dette feltet.

Microsoft har vært en av lokomotivene innen skyløsninger og Azure er en platform de fleste har et forhold til. Under vår workshop skal du få mer kunnskap og en dypere forståelse for alle de mulighetene denne plattformen gir deg og din bedrift.

Divisjon X er Telia sin egen superavdeling. Her sitter de beste i hele Norden på IoT og connectivity. Divisjon X har bygget sitt eget IoT-studio i Azure og med dekning over hele Norden er du alltid på nett.

Workshopen krever at du har teknisk forståelse og interesse for IoT. Antall deltagere begrenses slik at det skal skapes rom for faglige diskusjoner og spørsmål.

05. FEBRUAR | SEMINAR

Hvordan kan du bruke IoT til å øke din bedrifts konkurransekraft, fortjeneste og markedsandeler?

Mange syns IoT er litt vanskelig. Hvordan skal dette benyttes? Hvor starter vi, og ikke minst hvordan kommer vi i gang er spørsmål vi hører ofte. Det vi vet, er at verden utvikler seg fortere og fortere. Flere og flere bransjer blir utsatt for disruptiv innovasjon (banebrytende innovasjon som forstyrrer eksisterende marked). Hvorfor skal det ikke være deres bedrift som utfører denne endringen?

Delta på seminaret og du vil lære om de mulighetene som ligger i teknologien i dag. Hvordan ser Microsoft og Telia endringene som skjer og påvirker det de bedriftene de samarbeider med?

I tillegg skal noen av bedriftene som har tatt i  bruk IoT i vårt lokale næringsliv fortelle om sin bruk av IoT. Hvordan bevegde de seg fra idé til handling?

Dette og mye mer vil du få under årets IoT Forum 2020.