Office 365 blir til Microsoft 365

05/05/2020

Den 21. april endret Microsoft navn på sine Office 365-pakker. Endringen medfører ingen økte kostnader, bare økte fordeler. 

I denne artikkelen fokuserer vi på navneendringene og hva dette betyr for deg som bruker. En annen viktig nyhet, som kanskje mange vil si er vel så viktig, er at Microsoft har nå åpnet sine datasentre i Norge. Dette betyr at alle nye norske kunder i Microsoft porteføljen automatisk legges på disse datasenterne. Alle andre eksisterende kunder flyttes over fortløpende. 

Hvorfor endres navnene?

Endringene skjer fordi at Microsoft ønsker å vise at Office er mer enn bare Word, Excel og PowerPoint. Det inkluderer mer, som blant annet Teams, Stream, Forms og Planner. Pakkene utvikler seg hele tiden og de tradisjonelle funksjonene som Word og Excel er ikke lengre det samme. De har nå funksjoner som konnektivitet og muligheten til bruk av AI! 

Offisielt sier Microsoft at de endrer navnene for å gjøre ting enklere. "Denne nye tilnærmingen med å navngi våre produkt og bruken av Microsoft 365-navnet er designet til å hjelpe kundene til å enkelt finne den pakken de trenger - uansett om det er en konsern, SMB eller forbruker" sa en talsmann fra selskapet. 

Nye navn, samme pris - enda flere funksjoner!

Oversikt over de nye pakkene

Kontakt meg om dette