SentinelOne gjør plattformen gratis

19/04/2020

Som tidligere skrevet har det stor betydning for IT-sikkerheten når alle skal ha hjemmekontor. Diode AS har i mange år levert kanskje markedets beste IT-sikkerhetsløsning i vår Sikkerhetspakke. I denne pakken har SentinelOne vært en viktig brikke. 

Hva gjør SentinelOne?

Med internett så ble datavirus et problem alle kjente til. Det er mange år siden utviklingen gikk så sakte at det å bruke tradisjonell antivirus med signaturdatabase som ble oppdatert regelmessig. De nye virusene oppfører seg mer og mer som virkelige virus. De muterer og endrer seg hele tiden. 

SentinelOne sin autonome endepunktsikring bruker ulike AI motorer til beskyttelse. Dette betyr at beskyttelsene lærer av erfaring og av andre! Med muligheten til å se hele hendelsesforløp, steg for steg og muligheten til å rulle tilbake gjør SentinelOne til en effektiv og god beskytter av din data. 

Prøv SentinelOne du også

I forbindelse med COVID-19 utbruddet har SentinelOne gjort sin platform gratis til alle i denne utfordrende tiden. Det betyr at du nå bruke SentinelOne uten å betale lisenser i en periode. Dette gjelder alle nye kunder og det eneste du må gjøre er å kontakte oss i Diode AS. 

  • Bruk så mange lisenser du vil for fysiske eller virtuelle endepunkter eller i skyen
  • Beskytt alle enheter med Windows, MacOs og Linux (MultiOS)
  • Beskytt online og offline enheter
  • Beskytt mot kjente og ukjente trusler

Se hvorfor Norwegian bruker SentinelOne

Kontakt meg om dette