Kundeomtaler | Diode AS

Kundeomtaler

"Må bare gi tilbake melding at atter en gang stiller våres IT leverandør DIODE ved (Eirik Hofsøy) opp når vi har problemer på en søndag. Var på jobb tidlig i dag å oppdaget at det var problemer på IT siden. Sendte da en tekst melding (da mailen ikke fungerte)til de å det tok bare noe minutter før jeg fikk svar. Etter litt jobb fra dere sist så var alt OK. Fantastisk service som vi setter vanvittig stor pris på."

Se facebook innlegget

Karl-Alberth, Eier og daglig leder
http://www.karlsfiskogskalldyr.no

"Etter overgangen til Diode AS har vi fått forbedret og tatt mange steg frem, teknologisk sett.

Vi er et selskap i rask vekst og travle hverdager. At vi kan ringe vår kontaktperson direkte er helt essensielt for oss.

Vi opplever å få god hjelp raskt og er godt fornøyd med Diode.

Vi anbefaler Diode AS til andre."

Åge Berg, Innkjøpsleder
http://www.econor.no/

Det kuleste museet i Tromsø med fantastiske utstillinger. Perspektivet har vært med oss fra den spede begynnelse og vi er stolt over å ha dem som kunde!

"Vi har valgt DIODE som vår IT-leverandør fordi de er faglige dyktige, gode på kommunikasjon, oppdaterte i markedet, fleksible, setter kundens behov først og alltid leverer etter avtale. Også er de jo ganske hyggelige å jobbe med også."

Elisabeth Knudsen, Administrativ Leder
https://www.perspektivet.no/

"Diode hjelper Bukta med alt vi ikke kan om data og internett. Uten Diode ville vi neppe hatt server med felles tilgang, kalenderfunksjoner knyttet opp mot alle pc`er og mobiler, og vi ville neppe brukt så lite tid på å få alt av it-utstyr til å fungere… I tillegg sørger de for at både publikum, artister, press og vi som organiserer Bukta – har internett under selve festivalen.

Vi liker Diode!"

Robert Dyrnes, Festivalsjef
http://bukta.no/