DiodeSKY

GJØR SOM ALLE ANDRE - KOM I SKYEN DU OGSÅ

Det er verken dyrt eller vanskelig å komme i vår sky. Vi vil hjelpe deg og gi deg faste priser slik at du har full kontroll.

DIODESKY

DiodeSKY er vår tjeneste som sikrer deg høy kraft, kvalitet og fart i arbeidet. Våre datasentere som utgjør DiodeSKY står alle sammen i Norge. Det samme gjelder backup. Du kan derfor være trygg på at din data er lagret sikkert.

Mange av våre kunder har andre sky-tjenester som de ønsker å fortsette å benytte selv om de ligger i vår sky. Dette er selvfølgelig ikke noe problem, vi syr dette sammen slik at du som kunde opplever en sky, der alt er tilgjengelig.


 

PRIVAT SKY

I en privat sky så har du et eget lukket skyoppsett som er lagret fullt og helt hos oss. For å få tilgang til denne skytjenesten må du være kunde hos oss samt at de som skal ha tilgang må få dette via sin egen bedrift.

Et sikkert og populært alternativ

HYBRID SKY

I en hybrid sky så får du tilgang til det beste fra to verdener. Her vil du ha tryggheten og forutsigbarheten ved at for eksempel dine programmer, filer og eposter ligger trygt lagret i vår private sky. I tillegg vil du ha tilgang til de nyeste versjonene og funksjonene hos for eksempel Office 365

OFFENTLIG SKY (PUBLIC CLOUD)

I en offentlig sky så er det ofte et større internasjonalt selskap som står bak dette. Eksempelvis Microsoft, Amazon, Google, Alibaba eller andre. Tjenestene er ofte lavt priset men du har mindre kontroll på hvor din data er lagret og hvilken backup du har.

Support er også ofte begrenset eller mangelfull